lördag 14 juli 2012

Fredagen den 13-de


Oj så många roliga intressanta aspekter på fredagens bloggtema Planering. Ingen hade nappat på det faktum att det var fredagen den 13-de i går och det innebär väl att ingen är så värst vidskeplig i det här sällskapet. 

Om du undrar vad det är vi håller på med så kan du kolla fliken ovan, där finns både temadeltagarna och temaämnen. 

4 kommentarer:

 1. Fredagen den trettonde förlöpte utan större incidenser för mig - möjligen att jag fick en hart när omöjlig låt att ackompanjera på dopet senare i eftermiddag. Jag fick dessutom försöka transponera om den i en annan tonart...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tänka mig att det var en utmaning, jag minns när dottern fick u uppdrag att spela Mendelsons på säckpipa på ett medeltidsbröllop, det gick men det var nog inte lätt.

   Radera
 2. Fredagen den 13:e gick i trettioårsfirandets tecken och givetvis var den tilltänkta ljudanläggningen oanvändbar och reservplanen höll på att gå åt pipsvängen, men när en nyckel väl var hämtad i Saltjö-Boo och olika delar av en annan anläggning var upplockade på olika ställen och ljudanläggningskunniga ungdomar med beundransvärt tålamod och imponerande teknikkunskaper fått ihop alltihop – ja då lät det både bra och högt. Men så där brukar det ju ofta bli, så det går nog inte att skylla på fredagen den 13:e.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Borde varit där, det var det fler som borde men modet svek tydligen. Synd.
   Jag förmodar att festen var full med dansanta ingenjörer så det är klart att dom kunde fixa tekniken. Eller var det för många kockar?

   Radera