måndag 21 februari 2011

Köpt böcker igen


Nu har jag köpt böcker igen, fast jag har akut köpstopp tills a-kassan (eller jobb) är klart. Självklart var det en kamp men argumentationen var glasklar och omöjlig att motstå.
Jag röker inte, är mycket måttlig med alkohol, ränner inte på krogen. Tänk så mycket pengar jag sparat på det och jag har aldrig knarkat och det lär ju ska vara så dyrt. Klart jag har råd med några böcker, Dom kommer att glädja mig hela livet, eller i alla fall tills någon (dotter) behöver dom, det är ju faktiskt kunskap och jag kan ju alltid göra mig av med några andra böcker, kanske.

6 kommentarer:

 1. Jag gillar dina argument! Använde mig av dom alldeles nyss, för att motivera ett garnköp (och jag som inte ens kan sticka pga ond handled).
  Garn och böcker tillhör livets nödtorft!

  SvaraRadera
 2. Ja absolut, och boken om tvåändstickning har jag fått av den förstående dottern. Garn ska nog inte alltid stickas, ganska ofta kan det få vara dekoration ett tag, tills det vet vad det vill bli. Det är ju vackert som det är.

  SvaraRadera
 3. Men Kicki då, vi har ju talat om det där! VAR, exakt hade du tänkt dig att detta tillskott ska få plats?

  SvaraRadera
 4. På sängbordet... eller under kudden, kanske.
  Ska du säga förresten, var inte du ute och fick återfall nyss kanske?

  SvaraRadera
 5. Nja - återfall. Värre än så kapten Haddok. Var just på posten och hämtade 50 ex av den nyutgivna drängromanen, Hue of Blue. Kommer inom kort i en brevlåda nära dig. Ja, inte alla femtio, men något ex kanske. Jag tror Anonyma Bokköpare ger dispens för särskilda situationer som denna.

  SvaraRadera