torsdag 20 januari 2011

Inspiration


Ibland snubblar man på sina egna intressen. För närvarande har jag tre stickningar, en virkning och ett antal oavslutade sömnadsprojekt på gång plus en mängd idéer.
Jag har lite svårt att låta bli garn och tyg, alltså letar jag på nätet och hittade t ex stickkontakt och 365 saker du kan sticka och en massa andra roliga saker genom att slira runt på andra bloggar. Det räcker nästan med Zazzas blogglista. Och jag blev så inspirerad så jag blev alldeles slut. Det var den avslöjande titeln Har du nu köpt garn igen som fick mig att lugna ner mig och gå och lägga mig med Hundraåringen

5 kommentarer:

 1. Men underbara garner har du i korgen!!!

  SvaraRadera
 2. Dotra lurade in mig på Yllotyll, kontokortet blev liksom knottrigt. Och så bor jag granne med en garnbutik också. Men man kan ha värre laster.

  SvaraRadera
 3. Ja, det är ju meningen att vi ska inspirera varndra här på nätet.Jag kan lova dig att jag lätt skulle kunna ha 10 gånger fler i blogglistan. Men man får sätta P någon gång. I stället brukar jag gå igenom och se vilka som är aktuella och byta ut mot andra som jag sparat i mina favoriter. Hoppas nu att få se vad det ska bli av det fina garnet. Spännande. Ha en bra helg.

  SvaraRadera
 4. Stickning är inte min bästa gren. Jag brukade lämna över till mor när jag kroknade (dvs så gott som alltid). Nu har dotra gjort sammalunda och jag vet inte riktigt hur jag ska tackla detta förtroende. Förslag?

  SvaraRadera
 5. Leta upp någon äldre, förmodligen kvinna, som sitter och har tråkigt och vill bi behövd och få göra nytta. Det finns massor av dom. Ett besök av en ungdom och ett uppdrag piggar upp mer än man kan tro. Jag har ju min pålitliga leverantör av raggsockor. Men det får inte vara mer avancerat än så.

  SvaraRadera