torsdag 26 januari 2012

Vantar


Vantar för nyförälskade hittar man här
Den här bilden vet jag inte var jag hittade
men dom dök upp förra vintern

Det är vinter och kallt och jag tycker inte om det. Lite värmande kärlek är vad som behövs och drömmar om sol och värme och funderingar över frökataloger och i väntan på bättre tider så blir det väl en stickning.
Men jag kan inte sticka saker som är två och absolut inte tre. När jag har stickat en sak så ska det vara klart så, inte vill jag sticka en till likadan. Men är här lite tips till den som kan och vill.

7 kommentarer:

 1. Åh, försök att komma ihåg var du såg fuck-snow-vantarna. Jag känner snöhatare som skulle uppskatta dem!

  SvaraRadera
 2. Har du något knep för den där så kallade "överidentifieringen"? Kalla mig gärna paranoid, men det kommer alltid upp något som ser ut att vara designat just till mig: om jag är sent uppe en dag blir det något i närheten av sjusovare och när jag stressat för mycket blir det calmare eller nåt. Hur gör du?

  SvaraRadera
 3. På fråga 1 svarar jag: Fuck-snow-vantarna fanns nog inte på någon svensk skida men om man bor i närheten av http://litetnystan.se/ så borde det inte vara så stort problem, dom har visst kurser också. Det är dags nu farmor/mormor.

  På fråga 2 svarar jag Huh? Hur menar du nu? Å andra sidan, lite nojjig är du väl och mitt yogiska lugn (om det är det du menar) består bara så länge det är tvärlugnt kring mig. Annars är det väl stinsfilosofi som gäller.
  En gång för mycket länge sedan var den så sa till mig att "Du ska inte tro att du är så märkvärdig så allt beror på dig."
  Det var ganska nyttigt att höra.

  SvaraRadera
 4. Jo, jag menar såhär att när man ska kommentera i det här båset finns det en så kallad överidentifiering som man ska fylla i, dvs slumpade bokstäver som är till för att hindra spam, eller nåt. Det brukar vara totalt nonsens, typ: hfxdt, eller så. Men här har det gång på gång dykt upp ord som ser ut som en retsam hälsning. Jag vet att du är oskyldig, men det ser faktiskt rätt uppkäftigt ut.

  Ny blev det "hylipa" och det får jag nog fundera lite på.

  SvaraRadera
 5. Aha, Jaha var det så du menade. Jag loggar ju in på Blogger så jag ser sällan de där lösenorden.
  Självklart ska du tolka lösenorden, "hylipa" innebär sjsälvklart att du ska köpa en stor bukett hylipaner idag, du vet den där vackraste sorten.
  Menar du att de där orden som en slumpgenerator spottar ur sig kanske är anpassas till innehållet i den dator det gäller? Hemska tanke. Då är det ju trösterikt att veta att man inte är så märkvärdig så att allt beror på mig. Dvs att någon bryr sig om att övervaka mig.

  SvaraRadera
 6. Om man stickar vantar (sockor) på magic loop så blir man klar med båda på samma gång.

  SvaraRadera
 7. Ja det där med magic loop är ytterligare en sak att lägga till på listan lära sig.

  SvaraRadera