lördag 12 mars 2011

Snö


Häromdagen kom det ett par decimeter snö till, alldeles i onödan. Men jag fick i alla fall prova mina egenkonstruerade damasker. Hemvärnets gamla vadmalsbrallor fick sätta livet till och det blev riktigt bra och funkade alldeles utmärkt.
Sedan var det bara att ta sig ut till Siljansfors skogsmuseum och skotta av taket på serveringen innan det var för sent. Synd att serveringen var stängd men naturen är ju så översnöad så det är inte mycket att se nu. Men vackert var det och ont i ryggen fick jag.

6 kommentarer:

 1. Snygga! Och praktiska, hoppas jag. Ser i alla fall ut som om damasterna kan ha hållit snön borta från dina stövelskaft. Själv kör jag fortfarande med långbyxorna utanpå stövlarna och så ett snöre utanpå det, som jag drar åt hårt, kors och tvärs från vrist till knäveck. Inte lika snyggt. Och lite trassligt, men det funkade hjälpligt när jag pulsade över tomten för att ta (ännu) en bild på Tvåbo i vintersolen.

  SvaraRadera
 2. DAMASKERNA, för bövelen.

  SvaraRadera
 3. Lugn Karin, jag har skaffat bävernylon och ska fixa så du kan ut och leka i snön.

  SvaraRadera
 4. Lugn bara lugn, vintern gör tappra försök så här efter vasaloppet, men det är mest som en trailer på tv - lovade stort, med det blidde mest en tummetott.

  SvaraRadera
 5. Jajaja, damaskerna kommer till nästa vinter. Det blev plötsligt lite att brodera.

  SvaraRadera