lördag 31 maj 2014

Lördagsblogg Serier, med tvekan

Idag vill Olgakatt att vi lördagsbloggare ska skriva om våra favoritserier. Sorry tänkte jag, serier? njee.
Men jo förresten. Robert Nyberg är träffar ju alltid huvudet på spiken. 
Jag letade förgäves efter bilden där ett gäng förskolebarn sitter på golvet och klagar över att leksakståget inte fungerar och rälsen är trasig. Men vill man titta på andra Robertbilder så finns det här

Under mina irrfärder bland diverse projekt och andra grynnor på arbetsmarknaden har jag i alla fall klarat mig från Fas, 3 Ett fasansfullt påfund.


När vi hade tonåringar i huset var Zits en favorit.
Här finns det serier om man vill välja och här finns Zits som är lite svårhittad.

Men det är lite smått om tid nu för jag ränner runt på Konst runt Siljan, bara fin konst överallt. Har du chansen så gör ett besök. Det är varje år under Kr Him.
Favoriter är det många, t ex Ulla i Orsa. Birgitta, Massud och Anette i Mora. Charlotte och Berit i Rättvik. May, Dag och Berit i Leksand. T ex. Det här var väldigt orättvist känner jag, dom är duktiga allihop.

UPPDATERING
Olgakatt har koll och tipsade om Max Gustafsson, det är ju han som gjorde bilden om förskolebarnen men den här är ju lika bra
Max Gustafson grepp om situationen 

Tack Olgakatt för roliga bloggteman i maj.

7 kommentarer:

 1. Fina favoriter!

  Ack om jag hunne mer Konst runt Siljan också! Hur länge håller det på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara söndagen kvar tyvärr men det återkommer ju nästa år.

   Radera
 2. Konst runt Siljan låter som en god idé. Komme som ett skott om det vore liite närmare....
  Vilgot på arbetslinjen är fin men barnen med det trasiga leksakståget som du letat efter är Max Gustafsons, inte Nybergs.
  Zits är också min favorit, helst den där han kommit på att man kan sätta ett snöre i telefonen och fästa på en spik i väggen och inte fattar varför föräldrarna himlar med ögonen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är opraktiskt med dessa avstånd, men man kat ju ta några dagar semester, det är värt det.
   Aha, var Det Max Gustafson, inte konstigt att jag inte hittade det, Tack för ledsagning.

   Radera
 3. Jag inser att jag är precis lika okunnig om seriemakare som jag är om popmusiken. Därför är det roligt att läsa era inlägg som gör mig lite mer allmänbildad vad gäller det. Jag ska googla på Max Gustafson och Robert Nyberg. (Tur att man inte är med i På Spåret för då hade man väl fått skämmas om man inte hade kunnat EN enda fråga om serietecknare.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, du har säkert lite koll på Kalle Anka. Hur skulle man kunna hänga med på alla ämnen, mina vita fläckar är både idrott och film bl a. Och kyrkomusik och astrologi och ...

   Radera
 4. Eftersom serier inte är "mitt område" så uppskattar jag läsa andras. Nu råkar jag ha en del Robert Nyberg just får att de er så träffsäkra med ironisk humor!
  Trevlig sommar!

  SvaraRadera