onsdag 2 november 2011

Formsvacka


Nu skulle ni fått se på fan men orken tog slut.
Rosengångsväven är klar att börja väva på. ”Lekväven” i källaren är bara att solva och skeda. Men det tog stopp. Hungrig är jag också, det får bli yoghurt.
Och jag vet vad det beror på, först ett besök på Arbetsförmedlingen för att göra handlingsplan vilket är det mest meningslösa som uppfunnits i den branschen. Därefter har jag varit anhörig och sett till att gammal trött sjukling kom till sjukvården.
Vet ni att vid sjuktransport är det en chaufför och ingen vårdpersonal? Det förutsätts att patienten ska kunna ta sig ut till bilen mer eller mindre för egen hand, dvs fot. Det gick inte så nu har jag burit bår, ganska tungt faktiskt. Bara båren vägde 20 kg. I ambulans är det två personal.

Det enda jag orkar göra åt bloggen idag är att byta vinjettbild, det var ju på tiden.  

3 kommentarer:

 1. Skön vinjettbild! Man får vara trött och ha en formsvacka, det går över! :-)

  SvaraRadera
 2. Vågar man önska dig en skön helg, trots allt?

  SvaraRadera
 3. Ja tackar, tända ljus och mysa med pandasjalen som jag börjar se slutet på. Löksoppa med gänget i går och några fikabesök i dag. Och så har vi irrat runt på kyrkogården (som osaliga andar) och letat på gravarna som det ska vara ljus på. Nu är det det och jag parkerar i soffan. Rör mig inte!
  Ha en lugn och fridfull helg själva, och ta för all del en promenad i den vänligt fuktiga luften i morgon, det ÄR skönt.

  SvaraRadera