fredag 16 december 2011

Ingen stickning!Jag har ingen stickning på gång, undrar om det kan leda till depression.
En hopplös historia har jag repat upp. Det skulle ha blivit en sjal men tenderade att bli ett vinterbonat indiantält. En påse alpacka lejde jag ut till en proffsstickerska Kicki Dahl som har Mora Stickverkstad. Men här kan man hitta hennes tröjor och mycket annat fint. Så jämnt och fint och snabbt som hon stickar kan jag inte sticka. Hon har ingen hemsida än, hon stickar ju i stället, men hon har ett telefonnummer, 070-3021012 om du behöver stickhjälp.

Och resten av mina projekt är färdigstickade, så när som på urstickningen, ärvd av syrran för säkert 30 år sedan, upprepad ett par gånger, garnet är omodernt, färgen är fel men jag kan ju inte slänga garn. 
Det går ju inte, så GÖR man INTE!
Evighetsstickningen får vila ett tag
Så nu sitter jag här som en tandlös hund i en benhög, jag har garn, jag vet hur man gör men jag vet inte vad jag ska göra. Fast egentligen vet jag ju att det blir en sjal till. Man måste ju ha en stickning på gång så man kan ha något i händerna när man sitter och pratar. En del löser korsord för att hålla huvudet igång och andra stickar.

5 kommentarer:

 1. Men oj, LEVER den? Minns du vad jag tänkt mig att det skulle bli en gång i tiden?

  SvaraRadera
 2. "Utan stickning" är ett läskigt tillstånd.

  Har just nu igång en geborttröja som jag haft i huvudet i jättemånga år nu, en julklappsmuff som bara ska sys ihop, ett par presentvantar som ska vara klara i mitten av januari och så en panikstickning: en mössa till julklapp.

  SvaraRadera
 3. Hm. Jag glömde de äppelgröna raggsockorna.

  SvaraRadera
 4. Det är jätteläskigt att inte ha någon stickning på gång, det är nog lite därför som urstickningen fortfarande lever, det skulle blivit en tröja men beskrivningen kom bort.
  Här har jag irrat omkring som en osalig ande med påföljd att det blivit både städat och bakat. Men nu har jag börjat med en näverstickning (ganska ful) så nu faller dammet lugnt igen.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar färgen..är inne i en turkos period, och stuntar i omodernt.

  SvaraRadera