torsdag 14 februari 2013

Teoretisk choklad

Här kommer man hemstapplande efter en första akupunkturbehandling, jag har aldrig blivit akupunkterad förr, och lite vinglig blev jag nog. Tanken är att jag ska slippa min "idrottsskada". Det låg ett stort tjockt brev i postlådan, spännande. Det var en bok om choklad. Som en liten belöning, efter att ha agerat nåldyna i en halvtimme.

Jag prenumererar på en tidning som heter Journal chocolat,  det är mycket smaskens in den, det blir mest att jag läser och tänker att jag ska laga något av alla läckra recept. Med tanke på rådande bantningsprojekt så är det rätt bra med teoretiskt godis. Det var den tidningen som tyckte att jag skulle vinna boken. Tusen tack.
Men jag unnade mig en liten liten bit yogachoklad. Deltagarna i mina yogaklasser får nämligen en bit choklad innan passet börjar. Jag läste någonstans att choklad skulle ge en fördjupad yogaupplevelse och det var ju synd att missa den chansen.

Men nu drar jag iväg på kurs i brickbandsvävning hos Sonja Berlin. Så jag hoppar över både fredag och lördagsbloggandet.

8 kommentarer:

 1. Det var ett bra tips. Att läsa om olika teoretiska godsaker. Jag har ju flera kokböcker med efterrätter som jag kan börja med. En hel bok med kladdkakor har jag och en kokbok med godsaker man kan baka i en långpanna. Ska läsa det som kvällslektyr...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det fiffigt, och när jag läst igenom en massa läckra recept känner jag hur illa jag skulle mp om jag skulle äta av allt det där. Då r det vara att slå ihop boken och dricka ett glas vatten och putsa lite till på glorian.

   Radera
 2. Vilken härlig bok!! Och vilken härlig "efterrätt" hos Sonja Berlin.
  Jag är avis på din dag.
  hälsningar Monika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undervart, men man får dra upp helt nya spår i hjärnan, det enda som är gemensamt med vävning är inslagen, nästan. Knepigt men kul.

   Radera
 3. En liten bit bra och god choklad lär ju vara rena hälsan!
  Ha en fin helg!

  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja säger du det så, då tar jag nog en liten bit till.
   Förresten vad sa du? Kan du säga det igen, och igen, och igen...

   Radera
 4. Utlottad choklad på väg. Specialchoklad för viktkontroll. Det gäller bara att koordinera den med lämpligt kuvert, frimärken, postlåda och mig själv. Men endera dagen så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där är ju inte lätt, postlådan är nog svårast, hur många gånger har man inte kommit hem med brevet igen, opostat. Men jag ser framtiden an med tillförsikt.

   Radera