tisdag 8 januari 2013

SOL

Sol, fantastiskt, i dag tog jag en morgonpromenad med nya kameran, inga höjdarbilder men solbelyst vandrade jag omkring och bara log. Jag mötte en grå mellanstor hund som var helt ointresserad av mig.


Solfångarna kvicknade till och levererade 60 grader så länge solen lyste på dom.

I början av augusti sa en meteorolog att den 26 juli hade det inte regnat. Och det blev ju inte bättre på hösten. Så när vintern kom så hade vi inte lagrat D-vitamin så det är inte så konstigt om man är hängig.
Men nu blir det bättre och nästa vecka startar jag tre yogagrupper. Då blir det så bra så.6 kommentarer:

 1. Skicka hit lite, hörru. Här lider vi av akut solbrist!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har vi här också, men det var i alla fall kul några timmar. Och nu bli det vinter på riktigt.

   Radera
 2. Lyllos du som får gå ut i solen! Här snöar det för tillfället, och så är det mörkt som i en kolsäck. Men, hopp finnes. I morse när jag gick från tåget till jobbet fanns där en liten ljusare aning i väster...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, det blev ju inte så långvarigt, men det kommer, håll ut.
   Det finns en nödlösning i katastroflägen, solarium. För några år sedan var det nödvändigt och la mig i den där konstiga lådan en stund. När jag gick ut i snöblasket sedan kändes det mycket bättre, jag faktiskt vände mig om för att se om inte snön smälte och gräset började spira där jag gick fram. Det gjorde det inte.

   Radera
  2. Inte nog med att jag har svårt med höger och vänster. Hos mig går solen i alla fall upp i öster och ingen annan stans

   Radera
  3. Det där med höger och vänster har dom bara hittat på för att jäklas. Säg stråkhanden och fiolhanden så man begriper vartåt man ska.

   Radera