torsdag 11 oktober 2012

Rykten

Ryktet om Pensionärens död är väldigt överdrivet.  Han lever  och reparerar släpvagn.
Men hans 25 år äldre namne har däremot lämnat jordelivet.


Jag har också hjälpt till med släpet och det resulterade att ena knät är svullet och det andra fick ett stort blåmärke. Men som sagt vi lever och mår bra.

6 kommentarer:

 1. Jobbigt när sådant inträffar. Men du får nog låta bli att hjälpa pensionären med släpet i fortsättningen - bara serva med lite kaffe då och då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där med likadana namn har ju ställt till en del under åren, dom var tre som hette lika och nu är det två kvar.
   Du har så rätt det där med att reparera släpvagnar ska jag nog låta bli. Men jag får nog lassa på när skräpet det ska köras bort, och så var det det där med kaffet.

   Radera
 2. Men vad har vi sagt om släpvagnsäventyr? Håll dig på behörigt avstånd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Huh? har vi sagt något om släpvagnen?
   Möjligen har jag gnölat över att jag inte har någon krok på min bil för jag vill ha en egen, liten släpvagn, Emma föreslog att jag skulle knyta på cykelkärran för den var mera lagom till min bil.

   Radera
  2. Jag vill minnas att tidigare slävagnsassistensinsatser nästan placerade dig i rullstol för gott. Men om du har glömt (och förlåtet pensionärer) ska jag kanske inte påminna...

   Radera
  3. Javisstja, det var den gången när han bad mig tynga ner släpvagnen i ena änden och sedan släppte en järnspis i andra änden. Det blev lite katapultliknande avstigning och en rejäl sträckning i en lårmuskel. Det läkte efter ett par år och han är förlåten.

   Radera