fredag 5 oktober 2012

Galleri fredag visar FÄRGGLAD


Om du klickar på fliken  galleri fredag ovanför så hittar du alla som för närvarande är med på fredagstemat och i oktober är det Decirée som föreslagit ämnen.

Kommer höstlöven att dominera i Galleri fredag? Det är svårt att låta bli när det är så färgsprakande så jag levererar härmed ett lönnlöv, mest för att det måste göras.
Annars hade jag faktiskt tänkt föreslå ett besök hos Katrin Bawah och titta på hennes vävar och stickade kläder. Mest tycker jag om vävarna, i spalten till vänster på hennes hemsida hittar man länken om man tittar noga.
Det är rosengång det! Mycket skickligt

Och så finns det ju kreativa människor som använder plastburkar. Det lär ska vara en rysk kvinna som varit så kreativ och tilläggsisolerat sitt hus. Jag ska försöka kopiera mönstret och väva band.

Bilden har jag lånat från Facebook10 kommentarer:

 1. Snygg plastburksfasad! Eller var det plåt? Finns det sådana färgglada burkar. Och hur skulle det göra sig på fasaddekoration på något av de hus vi disponerar? Frågorna hopar sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag avråder å det bestämdaste från att dekorera dina hus sådär. Men grannen har väl ett uthus som borde snyggas upp lite, å andra sidan kan man väva band också.

   Radera
 2. Sisådär, nu har jag lagt till dig på min lista över fredagsgallerister.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det känns nästan som om jag blivit stor.

   Radera
 3. Härligt med färg!! Fint mönster!
  KRAM Anna

  SvaraRadera
 4. Jag tänker mest på pärlplattor när jag ser huset. Och lettiska vantmönster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, det var ju också en variant, är det färgerna som leder dig till pärlplattor? Har du testat att göra mönster i excell? Det funkar jättebra till både stickning, vävning och korsstygn.

   Radera
 5. Välkommen till temat!
  Nej, löven dominerade inte idag, märkte jag :-)
  Så trevligt att se allas inlägg.
  Jag säger, fram för FÄRG!!
  Ha en en fin helg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mera färg! Visst och framför allt i garderoben. Det påstås att min garderob består av svart med pigga inslag av chockgrå och neonbeige.
   Jag ska skärpa mig.

   Radera