tisdag 26 april 2011

Golv

Händig karl är underbar

Prokrastinering igen
Dvs uppskjutande av vad det nu var man skulle göra.
Jag ska hantverka och skriva, ja och söka jobb naturligtvis.
Istället sitter jag och surfar på alla fina bloggar och blir inspirerad. Medan tiden går.
Men så gick jag in i dotterns rum för att hämta något. Eftersom hon för närvarande inte bor hemma nu så rummet har det blivit förvaringsplats till yogamattor, garnlådor provdockor, mm. Golvet, plastmatta, har bearbetats av en numera avliden kanin. Han blev elva år och mattan var ganska sliten för att inte säga äcklig, något måste göras tänkte jag och bubbade ut alla möbler, pillade loss golvsocklarna och åkte och beställde klickgolv. Det kom på skärtorsdagen.
Maken hade inte tid, ville inte, ont i knäna, hade annat att göra. Jag gjorde det själv och utan den japanska sågen hade jag inte klarat det. Maken kom med goda råd men när jag närmade mig elementrören kom han till undsättning. Tack.
Det blev riktigt fint. Hela påsken gick åt, nästan.
Men då såg jag hur väggarna såg ut. Det var färgfläckar och slitet och nej så kan man ju inte ha det när golvet är så fint. Det måste ju målas. Alltså ner med allt från väggarna, tvätta, slipa, spackla, slipa igen.
Undrar vad det var jag skulle hämta?

3 kommentarer:

 1. Oj, vilken energi!
  Hos mig är det betydligt lättare saker som drar mitt fokus till sig, som hämta posten istället för att slänga soporna och sånt. ;)

  SvaraRadera
 2. Ja jag fick energimassage av en väninna, jösses vad det tog bra!

  SvaraRadera
 3. Japanska sågar, det är grejer det. Rent av vanebildande, akta dej...

  SvaraRadera